Go-Anywhere Gas, Black

Go-Anywhere Gas, Black

Dimensiune grătar: 41 x 25 cm
Garanţie: 10 ani garanție

Nr. articol: 1141075

Designul cu economie de spațiu al Go-Anywhere® înseamnă că acesta se potrivește ușor în portbagajul mașinii, perfect pentru grătarul la iarbă verde! Grozav pentru gătitul cu căldură directă și indirectă.

Weber Q 1000,
Titan

Weber Q 1000,<br />Titan

Dimensiune grătar: 43 x 32 cm
Garanţie: 5 ani garanție

Nr. articol: 50060075

Grătar cu gaz, mic, portabil, ușor de mânuit, gata în câteva minute, ușor de utilizat și transportat, și perfect când trebuie frigi bucăți mai mici de carne.

Selectare culoare:

negru

negru*

Weber Q 1200, Black Line

Weber Q 1200, Black Line

Dimensiune grătar: 43 x 32 cm
Garanţie: 5 ani garanție

Nr. articol: 51010075

Portabilul Weber® Q 1200 este simplu și ușor de utilizat și transportat peste tot. Dotat cu mese laterale pliabile, aprindere electronică și termometru integrat, acest grătar va ajunge departe. Se potrivește cu cartușele mici cu gaz.

Selectare culoare:

Verde

Verde*

Granite Grey

Granite Grey*

Weber Q 2000,
Titan

Weber Q 2000,<br />Titan

Dimensiune grătar: 55 x 39 cm
Garanţie: 5 ani garanție

Nr. articol: 53060047

Dacă doriți toate performanțele unui grătar cu gaz Weber®, dar la o scară puțin mai mică, le veți găsi la Q®2000. Acest grătar este ușor de depozitat, dar oferă suficient spațiu pentru a găti pentru opt persoane deodată. Q®2000 este și ușor de curățat, întrucât grăsimea și alimentele sunt colectate în tava pentru picături detașabilă, ușurând păstrarea curățeniei.

Weber Q 2200, Black

Weber Q 2200, Black

Dimensiune grătar: 55 x 39 cm
Garanţie: 5 ani garanție

Nr. articol: 54011547

Model de masă cu utilizare în grădină sau pe balcon. Bun pentru preparat grătare cu căldură directă și indirectă (inclusiv gătit lent). Grilele din fontă asigură bune proprietăți de preparare directă pe grătar. Grila din două bucăți înseamnă că jumătate din zona de gătit poate fi utilizată pentru o tavă din fontă. Termometru integrat, permițând monitorizarea ușoară a temperaturii. Aprinderea electronică ușurează aprinderea de la scânteie a flăcării grătarului. Grătarul are două suprafețe practice de lucru.

Weber Q 3000,
Black

Weber Q 3000,<br />Black

Dimensiune grătar: 63 x 45 cm
Garanţie: 5 ani garanție

Nr. articol: 56010075

Suplu, elegant și cu performanțe pe măsură, Weber® Q®3000 este o adevărată centrală de putere! Cu două arzătoare cu gaz și o zonă mare de grătar, acest model este preferatul multora, permițând gătitul la căldură atât directă cât și indirectă. Căruciorul elegant, permanent, cu scut pentru butelia de gaz, ușurează deplasarea pe terasă.

Weber Q 3200,
Black Line

Weber Q 3200,<br />Black Line

Dimensiune grătar: 63 x 45 cm
Garanţie: 5 ani garanție

Nr. articol: 57010047

Grătarul Weber® Q™ 3200 cu cărucior de grătar montat fix este grătarul ideal pentru petreceri, sărbători în familie şi alte evenimente. Mulţumită capacului înalt negru elegant şi sistemului cu 2 arzătoare, acesta este adecvat pentru prăjire indirectă şi directă, precum şi pentru alimente mari de prăjit, fiind o combinaţie perfectă între design şi funcţionalitate, nu în ultimul rând datorită lămpii practice şi grilului pentru păstrare în stare caldă. Dimensiunile sale exterioare mici şi mesele laterale rabatabile îl transformă într-o adevărată minune în ceea ce priveşte economisirea spaţiului.

Spirit E-210 Classic, Black

Spirit E-210 Classic, Black

Dimensiune grătar: 52 x 45 cm
Garanţie: 10 ani garanție

Nr. articol: 46010075

Grătarul cu gaz din următoarea generaţie: cu design nou, putere optimă de încălzire şi volum mare, Spirit® E-210 Classic este un adevărat arzător cu ardere continuă şi multe dotări suplimentare. Dispunând de 2 arzătoare care pot fi reglate în mod separat şi fără trepte, Spirit® poate fi utilizat ca un cuptor exterior cu funcţie de circulaţie a aerului. O butelie de gaz de 5 kg poate fi ascunsă în mod practic în dulapul inferior. Mesele laterale rabatabile în jos ajută la economisirea spaţiului şi sunt optime pentru utilizarea pe balcon sau terasă. Aprinderea electrică şi sistemul de aprindere Crossover® impresionează orice potenţial maestru al grătarului!

Spirit E-210 Original, Black

Spirit E-210 Original, Black

Dimensiune grătar: 52 x 45 cm
Garanţie: 10 ani garanție

Nr. articol: 46010675

Grătar cu gaz de următoarea generație: Cu un design nou-nouț, capacitate optimă de încălzire și volum mare, Spirit® E-210 Original este un produs de mare succes, cu numeroase accesorii. Grație celor două arzătoare reglate separat și continuu, Spirit® poate fi folosit ca un cuptor în aer liber cu funcție de convecție. Butelia de gaz de 5 kg se potrivește ușor și se face nevăzut în dulăpiorul de bază. Mesele laterale rabatabile economisesc spațiul și sunt ideale pentru balcoane sau terase. Aprinderea electrică și sistemul de aprindere Crossover® vor entuziasma pe oricare gratargiu!

Spirit E-310 Original, Black

Spirit E-310 Original, Black

Dimensiune grătar: 60 x 44 cm
Garanţie: 10 ani garanție

Nr. articol: 46410675

Grătarul perfect pentru familie, proiectat pentru ușurință în utilizare și gătit eficient. Proiectat excelent, dotat cu Gourmet BBQ System (GBS®) și grilă de gătit din fontă, în plus față de cele 3 arzătoare ale sale. Se livrează cu o garanție limitată Weber de 10 ani.

Spirit E-320 Original GBS, Black

Spirit E-320 Original GBS, Black

Dimensiune grătar:
60 x 45 cm

Garanţie: 10 ani garanție

Nr. articol: 46613675

Grătarul cu gaz din următoarea generaţie: Cu design nou, putere optimă de încălzire şi volum mare, Spirit® E-320 Original este un adevărat arzător cu ardere continuă şi multe dotări suplimentare. Dispunând de 3 arzătoare care pot fi reglate în mod separat şi fără trepte, Spirit® poate fi utilizat ca un cuptor exterior cu funcţie de circulaţie a aerului. O butelie de gaz de 5 kg poate fi ascunsă în mod practic în dulapul inferior. Mesele laterale fixe asigură un spaţiu mare de lucru şi depozitare. Plita laterală cu montaj încastrat oferă posibilitatea de a prepara simultan sosuri şi garnituri şi poate fi utilizată ca suprafaţă de depozitare atunci când nu este utilizată.

Genesis II E-210 GBS

Genesis II E-210 GBS

Dimensiune grătar: 51 x 48 cm
Garanţie: 10 ani garanție

Nr. articol: 60010194

Conversația să fie lucrul cel mai important iar mâncarea bună să ne apropie. Acest grătar cu două arzătoare este compact pentru a încăpea ușor într-o curticică, dispunând totuși de aceleași funcționalități precum ale modelelor mai mari Genesis® II. Designul suplu de cărucior deschis și masa laterală pliantă oferă spațiu suplimentar și accesibilitate ustensilelor pentru grătar, creând astfel experiența relaxantă și lipsită de griji a gătitului la grătar. Beneficiind de performanțele superioare ale sistemului de grătar GS4, ai acum tot ce-ți trebuie pentru a petrece o seară relaxată cu persoana preferată.

Genesis II E-310 GBS

Genesis II E-310 GBS

Dimensiune grătar: 68 x 48 cm
Garanţie: 10 ani garanție

Nr. articol: 61010175

Adună-ți familia în jurul grătarului, și aprinde focul. Acest grătar cu gaz cu trei arzătoare este ideal pentru a răsfăța o mică comunitate, sau soluția perfectă pentru mesele în familie. Elegantul cărucior deschis poate fi utilizat pentru plasarea tăvilor de servire, în timp ustensilele pentru grătar atârnă de cârligele integrate în ustensile. Dotat cu sistemul de grătar GS4 cu performanțe superioare, zona amplă de gătit, și mesele laterale convenabile pentru spațiul de lucru, grătarul Genesis® II reprezintă răspunsul cotidian la întrebarea „ce avem la masă?”

Genesis II E-410 GBS

Genesis II E-410 GBS

Dimensiune grătar: 86 x 48 cm
Garanţie: 10 ani garanție

Nr. articol: 62010175

Scânteia socială din curtea ta. O justificare pentru reuniuni spontane. Și noul centru a cercului tău de prieteni. Zona mare de gătit și cele patru arzătoare îți permit să prăjești fripturi la un capăt, în timp ce vegetalele se coc la mijloc, iar grătarul de pui se face la margine. Plasează tăvile de servire în căruciorul deschis pentru ca tot ce ai nevoie să-ți fie la îndemână. Cu sistemul superior de grătar GS4 și performanța totală supremă de grătar, Genesis® II este furnizorul unic pentru familiile mari, sau entuziaștii grătarului care adoră să primească musafiri.

Genesis II E-610 GBS

Genesis II E-610 GBS

Dimensiune grătar: 102 x 48 cm
Garanţie: 10 ani garanție

Nr. articol: 63010175

Imaginează-ți meniul. Pune-ți haina de bucătar șef. Și gândește-te la „catering” ca la o poveste trecută. Impresionanta zonă de gătit și cele șase arzătoare ale grătarului Genesis® II îți permit să prepari o masă elaborată cu toate felurile, sau să prăjești o friptură pentru toți. Arzătoarele special proiectate, cu performanțe superioare, promit o distribuție uniformă a căldurii pe întreaga zonă de gătit astfel că alimentul este gătit uniform și consistent, indiferent unde stă pe grilă. Având un masiv cărucior deschis pentru a plasa tăvile de servire, nu trebuie să-ți mai faci griji că e nevoie să tragi câte o fugă la „bucătăria de interior”.

Genesis II LX E-340 GBS

Genesis II LX E-340 GBS

Dimensiune grătar: 68 x 48 cm
Garanţie: 10 ani garanție

Nr. articol: 61014194

Imaginează-ți propria bucătărie, complet echipată, perfecționată cu accente premium din oțel inoxidabil. Deschide ochii și privește de la fereastra bucătăriei. Genesis® II LX elimină nevoia de „bucătărie interioară” pentru o singură friptură la un moment dat. Ideal pentru o o masă în familie, sau pentru a-ți primi prietenii apropiați, acest grătar cu trei arzătoare este echipat cu tot ce ai nevoie, din confortul propriei tale curți. In timp ce sistemul de grătar GS4 face minuni sub capac, tu te poți concentra pe sosul tău special care fierbe lent pe arzătorul lateral. Deschide dulăpiorul grătarului pentru a găsi ustensilele esențiale ale grătarului, și vei începe să consideri plita din bucătărie o relicvă a trecutului.

Genesis II LX S-340 GBS

Genesis II LX S-340 GBS

Dimensiune grătar: 68 x 48 cm
Garanţie: 10 ani garanție

Nr. articol: 61004175

Imaginează-ți propria bucătărie, complet dotată, îmbunătățită cu elemente premium din oțel inoxidabil. Acum deschide ochii și privește pe fereastra bucătăriei. Genesis® II LX elimină nevoia de „bucătărie de interior” cu câte un grătar o dată. Ideal pentru masa în familie, sau pentru a-ți răsfăța prietenii apropiați, acest grătar cu gaz cu trei arzătoare este echipat cu tot ce ai nevoie, în confortul curții tale. În timp ce sistemul de grătar GS4 face minuni sub capac, concentrează-te pe sosul ce sfârâie pe arzătorul lateral premiat. Deschide dulapul grătarului pentru a găsi ustensilele esențiale pentru grătar, și în curând plita cuptorului din casă va deveni o poveste din trecut.

Genesis II LX S-440 GBS

Genesis II LX S-440 GBS

Dimensiune grătar: 86 x 48 cm
Garanţie: 10 ani garanție

Nr. articol: 62004175

Este grătarul în care se realizează capodopera ta culinară. Inspirația care va ridica la următorul nivel pasiunea ta pentru arta bucătăriei din curte. Și puterea GS4 care deschide drumul. Cele patru arzătoare și ampla zonă de gătit îți permit să prepari o pizza în stil rustic la mijlocul grilelor de gătit în timp ce vegetalele se prăjesc la margine. Fierbe pastele făinoase pe arzătorul lateral astfel ca tot ce ai nevoie să fie în exterior, exact unde ai nevoie. Echipat cu sistemul de grătar GS4 cu performanțe superioare, suprafețe exterioare cu tușeu de oțel inoxidabil, și butoanele de control luminate, grătarul Genesis® II LX oferă desfătare și satisfacție fără egal experienței preparării grătarului în curtea ta.

Genesis II LX S-640 GBS

Genesis II LX S-640 GBS

Dimensiune grătar: 102 x 48 cm
Garanţie: 10 ani garanție

Nr. articol: 63004175

Invită-ți toți cunoscuții. Și spune-le să aducă un prieten. Și vezi ce se întâmplă când se aprind toate cele șase arzătoare. Grătarul cu gaz Genesis® II LX este categoric, o forță care trebuie luată în considerare. Arzătoarele special proiectate, cu performanțe superioare, promit o distribuție uniformă a căldurii pe întreaga zonă de gătit. Distribuția uniformă a căldurii asigură ca indiferent de câți hamburgeri se fac pe grătar, sau câte fripturi se prăjesc, fiecare să iasă impecabilă, la fel cu cele care urmează. Cu puterea sistemul de grătar GS4 cu performanțe superioare și arzătorul lateral la care sfârâie faimosul tău sos de grătar, este cert că grătarul tău Genesis® II LX va fi invidiat în fiecare curte.

Summit S-670 GBS,
Stainless Steel

Summit S-670 GBS,<br />Stainless Steel

Dimensiune grătar: 80,5 x 49 cm
Garanţie: 10 ani garanție

Nr. articol: 7370075

Grătarul Summit® S-670 GBS reprezintă bucătăria exterioară de bază de la Weber. Mulţumită tehnologiei celei mai noi şi designului nobil şi modern al grătarului Summit® S-670 GBS, acesta devine punctul de atracţie într-o ambianţă deosebită. Suprafaţa sa maximă de prăjire este încălzită de 6 arzătoare principale. Dotat cu ţepuşă de rotire cu acţionare electrică, sistem de aprindere Snap-Jet™, plită laterală şi arzător de afumare şi multe alte funcţii pe care trebuie să le descoperiţi. De curând, acesta dispune de un grilaj cu sistem Gourmet BBQ din inox, care poate fi utilizat pentru nenumărate metode de preparare.

*recommended guaranty

*preț de vânzare recomandat